28/05/2019

5e editie Proeven en Fietsen was een succes.

Op 19 mei werd onder briljante weersomstandigheden de 5e editie van Proeven en Fietsen gereden, een fietstocht voor het goede doel met 6 stops waar men iets te consumeren kreeg aangeboden.

Na de start aan de Oude Borculoseweg in Markelo volgde een route van 30km door het prachtige coulissenlandschap van de grensstreek Twente/Achterhoek.

Het was een eclatant succes!

Om te beginnen het deelnemersaantal: 144 !!!, een nog niet eerder behaald record!

Vervolgens was iedereen laaiend enthousiast: de prachtige route, de verrassende plekjes waar die route je bracht en ook de kwaliteit van het gebodene onderweg:

Een bezoekje aan diverse bedrijven , verwennerijen op prachtige plekjes, alle deelnemers waren vol lof.

Aan het eind van de middag was iedereen terug in Markelo en diegenen die wilden konden een maaltijd genieten bereid in de foodtruck van  Cafe Vennebekken.

En toen begon het te regenen….

Binnen kon vervolgens  Marco Radstake, president van Lions Club Markelo-Lochem Mixed, het resultaat van de dag bekend maken : € 2800.-, met dank aan alle deelnemers en de sponsors.

Vervolgens werden vertegenwoordigers van Kledingbank Lochem en Stichting Joanne, de goede doelen van de dag, naar voren geroepen om elk een cheque van € 1400.- in ontvangst te nemen.

http://www.proevenenfietsen.nl/

Voor een overzicht van foto's zie: https://myalbum.com/album/08ez7G7z1LIh