27/09/2019

16 november 2019 Culinaire combinaties op benefietdiner in Epe

Lionsclub Oene Gelre nodigt u, in samenwerking met restaurant De Veldhoeve in Epe, het Epe Bier Collectief en sommelier Edwin Raben van Edwines, uit voor een bijzonder benefietdiner.

De Veldhoeve presenteert hun gevarieerde keuken met een viergangen diner en biedt -passend bij het seizoen- wild voor het hoofdgerecht. Het Epe Bier Collectief en Edwines verrijken het diner door speciaalbier en wijn te schenken passend bij ieder gerecht. Sommelier Edwin Raben geeft toelichting op de harmonie tussen de wijnen, bieren en gerechten.

Gezamenlijk worden drie goede doelen ondersteund met deze actie: het te bouwen hospice Casa Vera in Epe, ‘Epe Fietst Voor Water’ (het waterproject van de Stichting Kenya Kinderen), en de goede doelenpot van Lionsclub Oene Gelre. Met de goede doelenpot kan de club direct doneren bij donatieaanvragen voor rampen zoals recentelijk op de Bahama’s.

Het diner kost €79,50 inclusief drankarrangement (waarvan €25,= direct ten goede komt aan de drie goede doelen). Meer informatie en aanmelden op oenegelre.lions.nl