Beste Lions,

Vanochtend is er een hele gave actie gestart die ik in het kader van de samenwerking/acties voor het Máxima graag bij jullie onder de aandacht wil brengen.

Chantal Janzen, ambassadeur van het Máxima, heeft belangeloos 30 bekende artiesten bij elkaar gebracht voor een nieuwe release van het Bert en Ernie-nummer "ik ben een kerstbal". Je zult het vast ergens voorbij horen of zien komen deze dagen. Alle artiesten dragen een speciale trui, die ook te koop is en waarvan respectievelijk €10 of €5 direct naar het Prinses Maxima Centrum gaat (volwassenmaten en kindermaten). Chantal is de actie gestart vanuit het idee om iedereen op te roepen een stapje extra te doen voor een ander deze maand onder de noemer #kleingebaar.

Zie ook: www.prinsesmaximacentrum.nl/ikbeneenkerstbal.

Met Lionsgroet,