Aan alle Presidenten, secretarissen en fundraisingscommissies van de Lionsclubs in district 110BZ.

Het nieuwe jaar 2019 is alweer een tijdje van start en geeft eenieder weer energie om de handen uit de mouwen te steken. Vele nieuwe plannen voor fundraising zijn in de maak om geld te genereren voor het goede doel.

Weet dan dat Lions Quest bestaat!

Lions Quest is er om de clubs financieel te ondersteunen wanneer het gaat over projecten die te maken hebben met de sociale-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen.

Mocht de club dit jaar een project bedenken dat met dit thema te maken heeft, laat het dan in het premature stadium

toetsen door uw districtscoördinator!

De club moet wel voor hetzelfde bedrag garant staan als dat de aan te vragen bijdrage groot is!

De aanvragen moeten met een bij de coördinator aan te vragenformulier ingediend worden (kan ook via www.lions.nl).

Vele clubs hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aanvraag in te dienen, en met succes! MAAK ER DUS GEBRUIK VAN!

Veel succes met de organisatie van uw project.

Met een groet,

Jan Coers,

Districtscoördinator Lions Quest 110BZ.